1. Jak bardzo znasz mechanikę forum
W sumie to ją tworzyłem. Znam wszystkie jej najważniejsze zagadnienia, wiele luk i obejść. Znam poradniki na wskroś. Niewiele raczej może mnie na tym podłożu zaskoczyć.
2. Czy masz doświadczenie z podobną mechaniką jaka obowiązuje na MGW
Wcale nie tak, że taka sama była na NCW, gdzie też adminowałem. Mechanika MGW wcale nie jest aż tak rozbudowana i skomplikowana. Powiedziałbym, że należy do grona mało-średnio rozwiniętych, ale za to przyjemnych i to właśnie się głównie liczy. To pytanie można zadawać osobom, które przychodzą z SLów, nie z RPGów.
3. Jak wygląda u Ciebie kwestia z fabułą forum
Mogę porozwijać wątki poboczne lub wątki alternatywne do głównego, które będą miały główny na nią wpływ. To raczej nic skomplikowanego. Fabuły, albo raczej planów jako tako nie znam, bo mnie dłuższy czas nie było. Choć raczej nie jest to coś, czego nie dałoby się przystosować w jeden dzień.
4. Odnośniki do przeprowadzonych misji testowych
Przeprowadziłem pierdyliard misji i eventów na MGW. Wszystkie są już w archiwum, ale mogę zdobyć rekomendacje. Opcjonalnie trzeba byłoby je wykopać.
5. Czy myślisz, że dasz radę przeprowadzić większe wydarzenie, dla dużej liczby graczy.