1. Jak bardzo znasz mechanikę forum: Aktualnie jestem na bieżąco ze zmianami w mechanice. Tematy dokładnie przejrzałam, więc nie ma właściwie niczego, co sprawiałoby mi jakiekolwiek problemy
2. Czy masz doświadczenie z podobną mechaniką jaka obowiązuje na MGW: Grałam na NCW, starym MGW, SNM, a także SW i właściwie nie mam problemów. Ostatnie mechanicznie stoi na wyższym poziomie, a spokojnie jestem w stanie się odnaleźć. Dodatkowo na pierwszej odsłonie MGW prowadziłam misje, podobnie jak na NCW.
3. Jak wygląda u Ciebie kwestia z fabułą forum: Pomysłów mam dużo i chętnie wdrożyłabym je w życie. Wszystko co się dzieje, czytam na bieżąco, zwłaszcza to co wychodzi spod palców EM. Z fabułą Fairy Tail również jestem zapoznana z racji na oglądanie anime o tym tytule (aktualnie trzeci sezon).
4. Odnośniki do przeprowadzonych misji testowych: Brak, wszakże pierwsza odsłona jest już w archiwum
5. Czy myślisz, że dasz radę przeprowadzić większe wydarzenie, dla dużej liczby graczy: To zależy. Mini-event z wiedzą jak dopracować przeciwników nie będzie problemem, natomiast jeśli chodzi o taki już w pełnej krasie, to zwyczajnie wolałabym nie prowadzić. Nie dlatego, że nie dam rady, lecz z racji, iż to dużo pracy i analizy ruchów graczy. Wolałabym takie kwestie zostawić naszym administratorom, a sama prowadzić mniejsze wątki, które będą mogły eskalować.