Obecny.
Z racji tego, że przysługuje Ci bonus dla starej postaci, to nie będę się jakoś bardzo rozwodził nad tym, co napisałeś, lecz nie potraktuje też tego jak powietrze. W Twoim jak i kilku innych graczy, prolog posiada dużo mniejszą wartość niż dla kompletnie nowego użytkownika, nie mniej dobrze żeby ukazywał jakiś skrawek przeszłości granej przez Ciebie postaci. Warunek został spełniony.
Mimo, że ranga przydzielana jest wcześniej niż tworzenie historii postaci, to będąc szczerym liczyłem na jakiś punkt zwrotny z udziałem gildii Raven Tail, skoro postać zaczyna na pustynnych terenach. Jednakże zostało to wynagrodzone lokalną, a może raczej jak samo to ująłeś, rodzinną religią którą, zacierając oczywiście łapki, można wykorzystać na kilka sposobów. Nie znalazłem żadnych niespójności względem fabuły forum, czy czegoś co mogłoby wpłynąć na późniejsze wydarzenia w sposób niekontrolowany przez nas - Administrację. Bardzo fajnie, że umieściłeś wydarzenia z kalendarium do swojej historii, a nawet odniosłeś się do nich w kilku zdaniach. Nie wiem jak Nihil, ale ja lubię jeżeli gracze poza kreowaniem przeszłości postaci, również zwracają uwagę i starają się wchodzić w głębszą interakcje z fabułą forum. Czy można było to zrobić jeszcze lepiej? Tak. Czy to źle, że zostało to potraktowane, tak jak zostało? Nic z tych rzeczy 
Jak udało mi się zrozumieć, Set o którym mowa w historii, będzie miał związek z magią wykorzystywaną przez Twoją postać, jednakże chciałbym przypomnieć, o ile zapomniałeś albo nie wiedziałeś w ogóle - używanie magii własnych możliwe jest od 500PW. Jednakże czy to zostanie zmienione, tego jeszcze w stu procentach powiedzieć nie mogę.
Podsumowując, przysługuje Ci należność w wysokości 60 punktów statystyk, które możesz dobrowolnie rozdysponować. Zgaduje, że znasz całą procedurę, więc nie będę podsyłał odpowiednich linków, aż tak bardzo się nie zmieniło, do tego co pamiętasz. Jednakże zastanów się nad kwestią magii, o której wspomniałem wyżej. Nawet w postaci jakiegoś planu awaryjnego, to i tak nie wpłynie na spisaną przez Ciebie historię.
Przyjemnego powrotu i udanej gry.