Forums
Wesołych Świąt Wielkanocnych razem z MGW - Printable Version

+- Forums (https://archiwum.mageguildwars.pl)
+-- Forum: Informacje (https://archiwum.mageguildwars.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Newsy (https://archiwum.mageguildwars.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+---- Forum: Ogłoszenia (https://archiwum.mageguildwars.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Thread: Wesołych Świąt Wielkanocnych razem z MGW (/showthread.php?tid=663)

Wesołych Świąt Wielkanocnych razem z MGW - Vincent - 04-17-2022

Wielkanoc z MGW

Witajcie kochani Użytkownicy naszego małego grajdołku.

W imieniu całej Administracji, chciałbym złożyć Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia Wielkanocne, by spędzić je w dogodnym i przyjaznym gronie, a także rodzinnej atmosferze. Z dala od konfliktów, podziałów czy wszelkiej maści sprzeczek. Również tym, którzy spędzają ten czas w szczuplejszym gronie bądź sami, z wyboru czy nie, niech to będzie dla Was czas, w którym przez chwilę będzie w stanie zapomnieć o jakichkolwiek trudach i dylematach życia codziennego. Wesołych Świąt.

[Image: pwu8BpZ.png]

Jednakże życzenia to jedno, zaś życzenia na MGW to drugie. Z racji tego, nie byłbym sobą gdybym z okazji tej nie zaproponował bonusiku dla wszystkich aktywnych Graczy, czyli takich, którzy utworzyli przynajmniej kompletną kartę postaci, która znajduje się w dziale aktywne konta. Nauczony błędami przeszłości, nie tylko rezygnuje z bonusów czasowych, które niekiedy były problematyczne, ale także oferuje Wam, drodzy Użytkownicy, nie jeden, nie dwa, ale aż trzy bonusy do wyboru w ramach Świąt Wielkanocnych:

• Zwiększone wynagrodzenia na okres dwóch misji. W pierwszym przypadku to 100% większe wynagrodzenie w postaci PU (wartość podstawowa oraz za każdy post) dla pierwszej misji (nowej bądź już trwającej) oraz 50% większe wynagrodzenie w postaci PU za każdy post dla drugiej misji
  • trzy natychmiastowe treningi dowolnych zdolności, które nie trzeba opisywać ani płacić, wystarczy spełnić jedynie wymagania (jeżeli ktoś nadal posiada bonusy do treningów z poprzedniego forum, to po wyborze tej opcji, zostają one zastąpione aktualnym bonusem)
  • Znajomość lokacji Kuźni Magicznej Mocy po przez losowe, jednopostowe wydarzenie fabularne, a także zniżka na dowolny magiczny przedmiot w wysokości -30% i 50.000 klejnotów (dowolny magiczny przedmiot, niekoniecznie pierwszy)

Powyższe bonusy można odebrać do 30 kwietnia 2022 roku, pisząc w tym temacie co najmniej jeden post, w którym zaznaczacie, który bonus wybieracie, możecie ukryć tę część postu w naszym specjalnym tagu do ukrywania zawartości. Wybierzcie mądrze i cieszcie się świątecznym czasem! Wszelkie pytania proszę oczywiście kierować na Discordzie.

Wesołych Świąt i udanej gry!

RE: Wesołych Świąt Wielkanocnych razem z MGW - Orochi - 04-20-2022

Święta Święta i po świętach. Mimo to nawet jeśli złożone z opóźnieniem, to przynajmniej szczere. Życzę całej rodzince MGW życzenia świąteczne i mam nadzieję, że nie obżarliście się w święta tak bardzo jak ja ;-;

Wybieram bonusik ze znajomością lokacji Kuźni Magicznej ^^

RE: Wesołych Świąt Wielkanocnych razem z MGW - Silver - 04-20-2022

Również spóźnione, ale szczere. Składam wszystkim członkom naszego wspaniałego forum życzenia świąteczne oraz oblewam wirtualną psikawką z okazji lejka Big Grin

Również wybieram kuźnię.

RE: Wesołych Świąt Wielkanocnych razem z MGW - Ryū - 04-24-2022

Moje serduszko się raduje, że forum ma tak wspaniałą administrację, która każdego dnia myśli jak zadowolić swych wiernych graczy, zawszę wysłuchuje ich próśb i reaguje na wszelkie propozycje. Bonusik oczywiście odbieram w postaci [show=users 1]kuźni[/show].

RE: Wesołych Świąt Wielkanocnych razem z MGW - Mahiro - 04-24-2022

Taka wielkanoc to ja rozumiem. Cieszę się, że Polska kraj chrześcijański. Wszystkim najlepszego w podbudowywaniu innych do pisania postów. Samemu sobie natomiast życzę zwiększonego PU za dwie misje.

RE: Wesołych Świąt Wielkanocnych razem z MGW - Seda - 04-26-2022

Bardzo dziękuję! Oczywiście wszyscy kochamy naszą Administrację (szczególnie w okresy świąteczne).
A ja biorę wszystko. A tak na serio to wezmę to co Mahiro, czyli więcej PU za misje.

RE: Wesołych Świąt Wielkanocnych razem z MGW - Senki - 04-27-2022

O kurcze były święta i już ich nie ma. Wszystkie najlepszego z okazji Wielkanocy, trochę spóźnione, ale ważne, że są. Kochana administracja dała prezenty, to wybiorę (Szkoda, że tylko jeden :<), ale i tak dziękuję. Wybór to: Zwiększone wynagrodzenia na okres dwóch misji.

RE: Wesołych Świąt Wielkanocnych razem z MGW - Kurisu - 04-29-2022

Witam, ja również odbiorę sobie bonusik, póki jest jeszcze czas. I również wybieram zwiększone wynagrodzenia na okres dwóch misji.